Harrrrrrrr -,-'


ocayy aku nk ceritaa . tdi ptg dlm pkul 4 lbihh mcm gitu kn , pzul call (kwan aku) then dy ajk tgk wyang dgn mmbe yg laen skalyy lah . dy ckp mcm nie ;

Pzul : ogy , minggu dpan pgy tgk wyang nk ?
Aku : huh ? tgk wyang ? dgn spew ? spew jeah ekut ?
Pzul : aku , Nana , E*** .
Aku : (teross ckp) TAK NAK .
Pzul : alaaa Ogy , E*** tk confirm lagy lah . jum lah . da lme tk jmpe kw lah .
Aku : tak nakk .
Pzul : alaaaa hmm tkpelah kbaii Ogy .
Aku : kbaii pzul .

Ocayy seriously ad 2 sbb kenapa aku tk nk ekutt korgg . yg first , sbb time kw call aku , aku tghh tydow . lpas kw call aku , aku tross bngon . aku tak suka org kcau aku tydow ocayy -,-' yang second , sbb kw sbut nme DIA , mood aku trosss hilang terbang kayy . aku tahu korgg sje rncang nk ajk aku kuar dgn dy kn ? soryy aku tk nk . dy call aku pun aku tk angkt lah . harr , da lah . NOT IN MOOD . kbaii </3

Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥