pfftttt xD




ocayy geram dgn sorg mamat nie . nak tahu siapa ? capital N -,-' ocayy tdi dy msj aku . then aku tak reply sbb aku tkde kdyt . then aku topup , aku msj dy lpas tuu dy pulak tak reply . klau korg msty saket aty kn ? haha what the -,-' ocayy finee aku sbar . aku mlas nk mrah mrah . kw kn kwn aku . kite rpat kn ? tkkn aku nk mrah kw . tpi kw da lme tak msj aku . sombong kn -,-' then msj aku skaly jeah tdi , aku reply kw tak lyan pun . i'm sick of it -,-' huh , sbar ogy sbar . maybe esuk dy reply ocayy :) aku cume rindu nk buad lwak bodoh dgn kw lah . kn pkcik kn ? kw pnggil aku nenek , mmg aku lbih tua dari kw berapa bulan jeah :P ocayy habes topic tuu <3 nie psl kwn kt fb , ohh kesian dy . dy ad gf tpi ad org mntak cple dgn gf dy . pehh , sial gyle budak tuu . weyh , da tahu org tuu da brpunye yg kw pgy kcau relay dyorg tuu knapa ? da tkde pompuan laen kea ? but , tak boleh slah kn budak laky tuu 100% sbb bf dy pun ckp gf dy snng cair dgn laky . haha -,-' ap kejadah lah kan . awk tak geti nk setia pada yg satu kea :) nati klau da kena tinggal bru terhegeh kn ? time tuu lah menyesal tak sudah . haha ap ap jelah manusia nie :) just nk ckp , hrap bersabar yea pkwenye , menghadapi org yg nk hncorkn hbungan u dgn gf u . one day akan terbalas jugaa xD

Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥