nk rambutttttttttttttttt nieeeeeeeeeeee :p


yowwwww wassup wassup :p da lme tak update blog nie kn xD haha i'm back :p eah, raya taon nie nk rmbot kt ats nie tw. boleh kn ? boleh ? k thanks :p mntak akak blanja lah. hahaha awwww so jelly with her hair k -.-' damn it :p da tuu jee nk ckp psl rambut :p hihi. eah eah, cer tgk kt daisypath kt bwah skaly tuu. npak tak ? aku da single selama setahun 6bulan 2hari. wowwwww !!!!! lame kn kn ? korg hadew ? takde kn kn :p see ? siapa ckp tkde boyprengg mati ? tak mati k :p tak batak. cehh , haha ayat kerek gylerr. kw ogy klau kena sumpah selamanya tkde boyprengg bru kw tahu T_T ohh gosh, please jgn -.-' err btw, awok nk jdi boyprengg kite tak ? nak nak ? k sila isi borang :p kahkah. kite gurau jee ;) kite kn rse mcm mlas nk cple lagy. tpi ble tgk org laen shoooo sweeet dgn boyprengg dyorg, kite pun nk jgk T_T pfffttt. jelly much ><' err, geram geram :p ad lah org mntak, but kite tak nak k. sbb ap ? err ntaa lah. sbb kite tak suke dy. anggap sbgai kwn jee kn -.-' perasaan tak boleh paksa k awak ;) engtt skett tuu :p ngee~ kite ad crush, tapi kn tapi kn, dy da ad gurlprenggg -.-' shoooo sad k. k da mlas nk minat kt dy sbb da ad gurlprenggg. tak baek k minat kt org yg da berpunyee :p *please jgn jdik perosak hbungan org :'D really hate it ;) ngee~ *aku bkn bajek baek k tpi mmg baek :p wekk xD haha k lah k lah. layan lagu kt blog aku nie best kn? video clip dy best k best :p YESUNG <3 FOREVER. ngeh ngeh :p kbyeeee :')


Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥