FATIN NORFARHANA BINTI SELAMAT ♥ :'(

 
 Haiiiii. Assalamualaikum readers :) nmpak title tuu ? that's my bestfriend forever till jannah, insyaallah :( but, ad msalah skitt dgn dy. sedikit slah pham. hmmm aku riririnduu kw sgtt sgtt nana. rindu nk gelak ketawa dgn kw setiap kali balek sekolah. skrg ? kite mcm org asing. mcm tak kenal antara satu sama lain. aku nk bff aku yg dlu. mne dy ? mne ? bgtahu aku. biaa aku pegy carik dy ! :'( yee aku tahu aku slah k nana, aku mntak maaf sgtt sgtt dgn kw. aku tahu slah aku sbb lmbat. aku tahu kw slalu lmbat sbb aku lmbat smpai kt bustop. but i promise you this, aku janji aku takkan lmbat lagy. see ? smlam dgn tadi aku awal kn ? i'll do what i say k nana. but please maafkan kwn kw nie :( kite daa kwn lama kn ? daa bykk bnde kite buad sesama. aku takkan pernah lupa k. kw sahabat terbaik yg pernah aku ada. pjul pun sme. aku daa berubah ? aku pun tak tahu kenapa aku mcm nie nana :( but, i'll try my best for our friendship okay ? I SWEAR I DO LOVE BOTH OF YOU :( but please, jgn buad aku cenggini. aku sedih sgtt sgtt. klau psl kwn, air mata aku snng jee nk jatoh. kt sekolah aku tgk kw happy dgn kwn kwn kw yg lain & automatik aku sedih sbb kw tak mcm gitu ble dgn aku. it feels like more than distance between us :/ hundreds miles away & away :'(

seee ? betapa rindunya aku kt kw, smpai lawak yg slalu kw ckp pun aku tweet taw :D hmmm serious dodol aku rindu kw :( Dear God, please give my bestfriend back. i really need her to share my stupid stories about my class, my life, my stupid jokes. hmmm please please please. bulan puasa Allah slalu makbulkan doa kite kn ? aku tahu siapa yg ckp dgn kw psl semua nie. takpe nana. Allah tuu maha Adil. nanti one day, ad org akan buad mcm tuu jgk dkt dy. hukum karma takde siapa yg tahu :') last but not least, AKU SAYANG KW & AKU HARAP SGT SGT KW MAAFKAN AKU :'(


GOOD FRIEND ARE HARD TO FIND,
HARDER TO LEAVE,
AND IMPOSSIBLE TO FORGET.

ALWAYS REMEMBER THAT.


SINCERELY,
 ME  
  

Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥