it will rain :*


okay title tuu tjok fav song aku :) lagu tuu bf aku yg bgi. hahaha first aku tk minat sgt lagu tuu, then lama-lama aku slalu dgr and TERminat pulak daa :P okay what sbb lagu tuu sedap :D hee~ lagipun suara penyanyi tuu mmg sedap k ;) Bruno Mars. Video dy mmg awesome gua ckp sma luu! ehh tkde lah awesome sgt, tpi bgi aku awesome lah jgk cause kt dlm video tuu, nmpak sgt yg si Bruno Mars nie sayang gila-gila kt gf dy :) ohh bestnya klau dpt bf yg mcm gitu. aku hrap bf aku pun sma :P cehh hahahaha. okay daa act aku mmg nk cita psl bf aku. kn dy off hp, then tdi ptg dy msj aku suroh call dy. then aku call pstu aku tnye lah asl dy off hp smua kn. pstu dy ckp mcm nie "klau syg nk tahu, nangis dlu" ehh choyy noh pehal -,-' nk suroh aku nangis dlu bru dy nk bgtahu. nmpak tk yg dy jafahafat ? hahaha pstu aku ckp "ahhhh. tkde. ckp lah cpat b" pstu dy ckp "ahhh. tkde nangis dlu" see ? dy nganjing -,-' mantol. hahaha pstu aku merajuk. knon comel lah nk mntak dy pujok tuu :P haha gediksnyaa xD ehh biaa ahh, nk brmanja mnja skit :P kahkah lol. rupa-rupanya dy pegy hntar hp dy kt kdai cause screen apa bnda ntaa. tpi msalahnya dy tk geti nk bgtahu kn -,-' huhh fine fine fine. lgi brtambah aku merajuk. time nk pegy psar mlm muncung sedepa :P serious talk* hahaha tpi daa okay lah cause mna boleh merajuk lma lma. rindu gue kt dy :D hahaha ehh nk nyanyi skit lah utk dy. ehem ehem "cause there'll be no sunlight if i lose you baby, there'll be no clear sky if i lose you baby. just like the clouds my eyes will do the same, if you walk away everyday it'll rain rain rain <3" hahaha sweet kn mkna lagu tuu ? i know :) iloveyou one two three four five six seven eight nine ten until million :*

okay tutop cerita psl bf aku. skrg aku nk cerita psl bff aku. Kiera ;) k dy bff aku yg pling kelakar k bgi aku cause dy suka buad lwak bongok dy tuu. hahaha tpi dy skrg tgh sedih cause bff kteorg nana daa berubah :( why nana ? hmm kteorg perlukan kau. tpi why kau lain ? hmm tdi Kiera whatsapp aku. conversation kteorg :

kiera : weii ji, nana daa berubah laa :/ aku ada byk nk cerita dgn kau. nnti aku story esok k
aku : okay babe
kiera : serious ogy .. aku just hope kau dgn pjul je x kn berubah. hmm :/
aku : InsyaAllah, aku sentiasa ad utk kau babe :>
kiera : thanks babe .. k aku nk smbhyang jp. byee :* krim slam kkak kau.
aku : okay byee babe, dy ckp waalaikumsalam :)

see ? nmpak kn yg kiera mmg tgh sedih ? hmm sbar k babe. anything kau boleh ckp dgn aku. yelah apa guna ada bff kn ? klau bkn dgn dy kite nk ngadu, siapa lgi :') nahh, tgk nie biaa kau tk sedih






haaaaa tgk tuu smua gmbar kite brdua babe xD hahaha yg numb 3 tuu kau ingt tk ?time tuu dekak cause kau ckp kau mcm nk smbahyang :P hahaha serious aku sayang kau :') klau boleh aku nk friendship kite kekal smpai ble ble, insyaAllah :) okay tuu jee. kau jgn sedih lagi tau ? kbyeeee loveyou babe mmuahh mmuaahh :* xx

Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥