mix feelings :) :D -,-' ;(


Assalamualaikum and hi :) harini ddok rumah jee and and treamat sgt lah boring -,-' rsa mcm nk berlari 1 rumah nie. hahaha okay. title dy "mix feelings" means perasaan bercampur-baur. marah ada, geram ada, suka ada, risau ada. mcm-mcm k. first thing first, aku nk cerita smlam aku, akak, dgn mak and adik aku yg ucuk tuu pegy sp cause mak nk beli brg dpor skit. then kteorg ikot jelah cause tkkn mak nk pegy sorg kn and cause mak nk blanja mkn. wohoo! mkn kt uncle mmg tip top! okay then time aku ondway nk pegy mkn tuu, aku call bf aku and dy off hp dy ;( why b why ?! -,-' tak memasal seyh. aku daa ahh risau cause so suddenly k. smlam pnya smlam aku okay jee dgn dy, still text mcm biasa apa smua. but smlam, tetiba off hp. lol i'm so worried about you baby ;( then aku call dy for sure lah mmg tk dpt kn sbb dy off hp. aku tahu call dy msty tk dpt tpi aku just nk call jgk brharap tetiba dpt call dy. hmm but the fact is, mmg tk dpt pun -,-' haihh whatever lah kn. then mak, akak, dgn enyel beli bju kt dyna jaya and aku melongok jga trolley kt luar tuu. pstu aku tbe tbe trpkir, why don't aku pegy kfc and jmpa ms, cause gaji aku tk msok lagi. then aku ckp lah dgn mak yg aku nk pegy kfc kn. pstu dy ckp haa pegylah.

okay. smpai jee kfc, aku tk nmpak ms mien, tpi kt kaunter aku nmpak ms maria. then aku jmpa dy. aku ckp "ms, gaji daa msok ?" pstu dy ckp "daa lah" then aku pelik lah why aku pnya still tk msok lagi kn ? pstu aku ckp "knapa saya pnye blom msok ms ? sbb ms mien ckp saya daa tk guna cek lagi for second month's salary" pstu dy msok office jap. aku pun melangok kt dpn kaunter tuu then ada mirul. pstu mirul tros ckp "ehh kau" hahaha aku ckp "ehh gaji kau da msok ?" pstu dy ckp "daa lah. kn aku daa ckp haritu" pstu aku diam jee.tetiba ada org pnggil "Ogy! Ogy!" pstu aku carik lah siapa yg pnggil aku nie.. rupanya diela gendut. haha dy dtg kt aku dy tros ckp "weii, kau tipu aku ehh. bgi numb tipu. ble aku msj jee off, ble aku msj jee off" pstu aku tros ketawa. hahahaha and aku ckp "aku daa tk guna numb tuu lah, aku guna numb bru daa nie" pstu aku bgi then dy ckp "ntaa ntaa nie tipu lagi -,-" lol, tkkn lah aku nk tipu. mmbe kot. ntaa pape jee si diela nie -,-' then dy pun pegy krja msak ayam. hahaha xD

then ms maria kuar dri office and dy pnggil aku ddok kt meja yg kt depan tuu. aku pun ikut jelah kn. sekali kt tgn dy ada 1 cek -,-' and guess what ? gaji aku yg kedua nie pun pkai cek. ehh bongok jee seyh. daa lah amik msa 3 hari nk cairkn cek tuu -,-' time ms bgi cek tuu kt aku, muka aku mcm gini 


buroknya muka -,-' hahaha tuu muka geram, tmbah annoying k. tk sangka guna cek skali lagi. then aku pun amik lah cek tuu and then kteorg brbual psl pkerja bru yg kt situ lah apalah. byk lagi mlas aku nk cita. pstu enyel pegy blakang aku means dyorg daa hbis shopping pstu aku pun slam ms and balik. rsa janggal pulak slam ms cause dlu time aku krja aku tk prnah slam dy. haha tkpe lah cause dy mmg lgi tua dri aku kn. mcm kkak lah pangkat dy. pstu aku slam and say thank you to her. pstu aku dgn mak, akak and enyel pegy bank cause nk tunaikn cek tuu.

sepanjang jln tuu, aku asik pkir mna bf aku pegy. aku nk call shamir (bff dy) nk tnye dy kt mna apa smua. TAPI, aku tkde numb dy pulak :( adoii sengal seyhh. mcm mna aku nk call dy ? hp dy off, numb bff dy aku tkde. bongok bongok bongok drab sejuta x( tbe tbe diela text aku tnye aku kt mna and aku reply "dlm kreta. weii pegy krja ahh. hahaha" haha apa lah, tgh msak ayam nk text aku. ehh ? lol xD okay that's all. ohh btw, aku rindu bf aku. hmm imisshimalot ;( okay lah. tuu jee aku nk ckp. daa mcm karangan bm. nie klau buad confirm dpt A+++ xD hahahaha okay byee, amigos ;)

Thank You SUNSHINE :'>

♥ ALL RIGHT RESERVED BY OGY PURPLELISH ♥